Blogs

IT Fabrikken, leverandør av webløsninger & tjenester!

  • Posted on: 27 March 2014
  • By: IT Fabrikken

IT Fabrikken leverer tjenester og konsulentbistand, behovsanalyser og løsninger i forbindelse med en rekke web-plattformer. Vi har erfaring med forskjellige tjenester innenfor netthandel, inholdsforvaltning (CMS), ERP, samhandling (Collaboration), Social Business, Helpdesk og supportsystemer, Project Management, Forums, Auksjon/Salg og Web Portaler. På jakt etter en webløsning for virksomheten din? Da har du kommet til rett adresse!

Go Green! Spar miljø, penger og strøm med Power Save

  • Posted on: 18 March 2014
  • By: IT Fabrikken

Ja dette er ingen overdrivelse, snarere tvertom! Power Save fra Faronics er et produkt som gjør det lett å redusere energiforbruk for Stasjonære PC'er såvel som laptops i selskapet!. Jo flere maskiner dess større besparelser. Hvor god kontroll har du egentlig med strømforbruk til maskiner? Hvor ofte ser man ikke PC'er som står og går på jobben, uten at det er noe behov for det, eller den er i bruk? Og hva med tilbkoblede skjermer, står de óg og drikker energi til ingen nytte?

Vi er ikke helt i mål men.......

  • Posted on: 11 March 2014
  • By: IT Fabrikken

... Vi er der nesten! Arbeidet med informasjonssidene for Faronics produkter er nå såpass ferdig at vi våger å (forsiktig) vifte med flagg, blåse i fløyter eller lur, og sprette en flaske med....Farris! Startsiden for Faronics: http://www.it.fabrikken.com/faronics håper vi vil gi en grei introduksjon til både Faronics så vel som produktene. Du vil finne en Faronics meny på IT Fabrikkens webportal. Under den er det mye info du forhåpentligvis finner både interessant og relevant!