Blogs

Faronics programvare - ditt første bekjentskap?

 • Posted on: 18 June 2014
 • By: IT Fabrikken

For mange potensielle brukere og brukermiljøer i Norge er Faronics' produkter ett nytt bekjentskap. Vår oppdagelse var knyttet til et behov som oppstod for mange år siden. En historie ikke helt ulik forrige blogg/artikkel. Vi har med andre ord gått akkurat den samme veien som andre, på jakt etter en løsning for å bøte på eksisterende utfordringer, og ute etter virkemidler for å bedre tjenestekvalitet og sikkerhet på PC'er og Mac'er.

Faronics Deep Freeze i skole - en norsk suksesshistorie

 • Posted on: 10 June 2014
 • By: IT Fabrikken

Faronics programvare er lite kjent i Norge, dét er noe vi jobber med å endre på! Som følge av kreative, innsiktsfulle personers IT interesse og kompetanse, slike finnes det mange av i vårt langstrakte land, ble Faronics Deep Freeze identifisert og valgt for å endre en negativ trend på St Sunniva skole i Oslo. Raskt viste valget seg meget vellykket.......

Nyhet! Faronics Deep Freeze Cloud

 • Posted on: 21 May 2014
 • By: IT Fabrikken

Interessert i Cloud tjenester? Ett felles grenesenitt for å administrere PC'er med en komplett sikkerhetsløsning? Da har du kommet til rett sted. For ikke lenge siden lanserte Faronics hva som kanskje best kan beskrives som framtidas tjenester. Denne fikk navnet Deep Freeze Cloud, en løsning som egentlig inneholder mye mer enn bare Deep Freeze.

Ja faktisk kan du med denne tjenesten dra nytte av hele sikkerhetsporteføljen til Faronics. Siste Nytt! En oversikt over pakker/løsninger finnes nå på siden.

Faronics prislister - nå publisert

 • Posted on: 25 April 2014
 • By: IT Fabrikken

Påsken kom og påsken gikk, vi har imidlertid latt høytid være høytid og jobbet systematisk med å få på plass Faronics informasjon. Nå er vi (endelig) klare med nesten alle priser, prislister og priskategorier. Informasjon om Cloud Services produkter med tilhørende priser regner vi med å ha på plass tidlig i Mai.

Oppdateringer om lansering av info-sider og priser vil følge snart.

Etabler kontroll med Faronics WINSelect!

 • Posted on: 11 April 2014
 • By: IT Fabrikken

Standardiserte PC'er og brukermiljø er viktig for organisasjoner som ønsker å redusere IT-kostnader og behov for IT support. Mangel på standarder eller fellesprinsipper kan fort lede til merarbeid for den eller de som er ansvarlige for maskin og programvare. Noen organisasjoner er mer utsatt enn andre når det gjelder endringer men felles for alle PC miljøer er utfordringer og support behov som en følge av avvik og endringer.

Med Faronics WINSelect kan man effektivt låse eller fjerne funksjoner og derved forhindre problemer fra å oppstå.

IT Fabrikken, leverandør av webløsninger & tjenester!

 • Posted on: 27 March 2014
 • By: IT Fabrikken

IT Fabrikken leverer tjenester og konsulentbistand, behovsanalyser og løsninger i forbindelse med en rekke web-plattformer. Vi har erfaring med forskjellige tjenester innenfor netthandel, inholdsforvaltning (CMS), ERP, samhandling (Collaboration), Social Business, Helpdesk og supportsystemer, Project Management, Forums, Auksjon/Salg og Web Portaler. På jakt etter en webløsning for virksomheten din? Da har du kommet til rett adresse!

Deep Freeze - sparer deg for tid, penger og support!

 • Posted on: 20 March 2014
 • By: IT Fabrikken

Vi kjenner til det alle sammen, vi har opplevd det alle sammen, mange ganger. Endringer skjer på PC'en eller Mac'en din, kanskje har du gjort det, kanskje har det skjedd ved et uhell eller som følge av malware/infeksjon. Endringer som i beste fall kun påvirker produktivitet på kort sikt, men som i verste fall fører til at man ikke får gjort jobben sin, og har behov for IT Support.

Vi har en løsning, for brukere, for IT og ikke minst for bedriften, og den heter..... Deep Freeze!

Undervisning med Faronics Insight, en lærers "drøm" (?)

 • Posted on: 20 March 2014
 • By: IT Fabrikken

Det er et ufravikelig faktum at mens den digitale hverdagen utvikler seg i rasende fart og griper, eller snarere suger fatt i særlig barn og ungdom, forandrer institusjonelle standarder seg langsomt. Ikke sånn å forstå at dét nødvendigvis er galt, som man sier på engelsk, "if it ain't broken don't fix it". Men for å oppnå (politiske) målsettinger om bedre skole og bedre undervisning må man ta i bruk alle hjelpemidler.

Faronics har med produktet Insight skapt en plattform vi nokså bramfritt mener burde vært fast inventar ved alle læreinstitusjoner. Insight klient finnes for Windows, Mac (Intel baserte) og Linux operativsystemer samt iOS og Android baserte enheter.

Smartere, mer effektiv administrasjon med Faronics Core!

 • Posted on: 19 March 2014
 • By: IT Fabrikken

Med stadig mer web orienterte arbeidsområder og mer bruk av internettbaserte tjenester kommer nye krav til både sikkerhet, kontroll med ressurser eller maskiner i nettverket, og effektiv distribusjon av nye oppdateringer for å holde maskiner sikre. Samtidig endres også krav til produktivitet, oppetid og tilgjengelighet. Listen over både krav og forventninger fortsetter i det uendelige. Med produktet Core fra Faronics kan du bidra til både å heve kvaliteten rent administrativt samtidig som det blir lettere å vedlikeholde forretningskritiske systemer og maskiner.

Go Green! Spar miljø, penger og strøm med Power Save

 • Posted on: 18 March 2014
 • By: IT Fabrikken

Ja dette er ingen overdrivelse, snarere tvertom! Power Save fra Faronics er et produkt som gjør det lett å redusere energiforbruk for Stasjonære PC'er såvel som laptops i selskapet!. Jo flere maskiner dess større besparelser. Hvor god kontroll har du egentlig med strømforbruk til maskiner? Hvor ofte ser man ikke PC'er som står og går på jobben, uten at det er noe behov for det, eller den er i bruk? Og hva med tilbkoblede skjermer, står de óg og drikker energi til ingen nytte?

Pages