Go Green! Spar miljø, penger og strøm med Power Save

  • Posted on: 18 March 2014
  • By: IT Fabrikken

Ja dette er ingen overdrivelse, snarere tvertom! Power Save fra Faronics er et produkt som gjør det lett å redusere energiforbruk for Stasjonære PC'er såvel som laptops i selskapet!. Jo flere maskiner dess større besparelser. Hvor god kontroll har du egentlig med strømforbruk til maskiner? Hvor ofte ser man ikke PC'er som står og går på jobben, uten at det er noe behov for det, eller den er i bruk?

Og hva med tilbkoblede skjermer, står de óg og drikker energi til ingen nytte?

Power Save har en rekke finesser og muligheter som gjør det utrolig enkelt å tilpasse et strømsparende regelverk for din bedrift. Du kan definere egne regler for egne tider, eller egne regler for grupper slik at nedstengning eller strømsparing ikke påvirker de som for eksempel jobber overtid, eller har behov utover valgt standard oppsett. I tillegg har Power Save nyttige funksjoner og en innebygd "intelligens" som gjør at programmet "ser" om en PC er i bruk utover definert arbeidstid.

Legg ut et gratis Web Dashboard om gjør det mulig for alle å se trender, besparelser (i kWh) og være med på å skape en grønnere digital hverdag!

Power Save finnes både for Mac og PC! Les mer på produktsidene. Under noen screenshots som viser Power Save integrert i Faronics Core Console samt et som viser Web Dashboard rapporterings widgets.